PORTFOLIO

headway-551543.jpg

Τι παράπλευρα έργα μας

paidikatragoudia.gr

Το paidikatragoudia.gr φτιάχτηκε το 2018 με σκοπό να μαζευτούν όλα τα παιδικά τραγούδια που υπάρχουν στο διαδίκτυο σε μια σελίδα.

Επίσης λειτουργεί και σαν SEO case study στο οποίο μελετάμε νέες τεχνικές και συμπεριφορές του αλγορίθμου της Google

asfaleia-ygeias.com

Το www.asfaleia-ygeias.com δεν είναι απλώς άλλο ένα ασφαλιστικό site. Είναι ένας διαδικτυακός τόπος συνάντησης της σωστής πληροφόρησης ασφαλιστικών θεμάτων και της αναζήτησης των συνανθρώπων μας σχετικά με την κάλυψη των αναγκών τους στον τομέα της υγείας.

Ξεκινήσαμε το 2015 με κύριο στόχο την αποτύπωση της φιλοσοφίας μας στην ασφάλιση υγείας με βάση την εμπειρία και τις αρχές μας.

syntaxeis.com

Το syntaxeis.com δεν είναι απλώς άλλο ένα ασφαλιστικό site στο οποίο θα δίδονται τυφλές προσφορές και θα πραγματοποιούνται διαδικτυακές πωλήσεις συνταξιοδοτικών προγραμμάτων.

Είναι ένας χώρος εξειδικευμένων επαγγελματιών που σας παρέχουν έγκυρη πληροφόρηση γύρω από το ασφαλιστικό και ταυτόχρονα ειδικά διαμορφωμένες συνταξιοδοτικές προτάσεις.

greekedu.gr

Όπως λένε πολλοί και το χρησιμοποιούμε και εμείς σε καθημερινή βάση, κανείς δε μπορεί να ξεφύγει από τους αριθμούς. Το GreekEdu είναι μια online πλατφόρμα που φτιάχτηκε από την ομάδα μας και ανήκει σε αυτήν. Όταν ξεκινήσαμε να την αναπτύσσουμε δεν περιμέναμε ούτε και εμείς την ανταπόκριση που θα είχε ανάμεσα στους καθηγητές. Η πλατφόρμα κοντεύει να ξεπεράσει τους 2000 καθηγητές και ταυτόχρονα έχει γίνει η βασική πηγή για κάποιον που αναζητά καθηγητή ιδιαίτερων μαθημάτων.

Ενδεικτικά Site Επίπλων

theodoridi.com

Ένα ακόμα πολύ μεγάλο project από την εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. Το συγκεκριμένο site είναι ένα έργο του 2015 και είναι κατασκευασμένο σε πλατφόρμα Joomla. Από το 2015 έως σήμερα έχει αυξηθεί η επισκεψιμότητα του από τους 150 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα σε πάνω από 1200! Ευχαριστούμε την εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ για την εμπιστοσύνη τους.

 

theodoridi.gr

Ένα ακόμα πολύ μεγάλο project από την εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. Το συγκεκριμένο site είναι ένα έργο του 2015 και είναι κατασκευασμένο σε πλατφόρμα Joomla. Από το 2015 έως σήμερα έχει αυξηθεί η επισκεψιμότητα του από τους 150 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα σε πάνω από 1200! Ευχαριστούμε την εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ για την εμπιστοσύνη τους.

 

papaspirou.gr

Από το 1940 το όνομα Παπασπύρου είναι συνυφασμένο με έναν υπέροχο κόσμο γεύσης. Αντλώντας έμπνευση από την οικογενειακή μας παράδοση και έχοντας ως βασική αξία μας την ποιότητα δημιουργούμε μοναδικά χειροποίητα προϊόντα από τις καλύτερες και πιο αγνές πρώτες ύλες

Ενδεικτικά Ασφαλιστικά Site

te-trust.gr

Η TE-TRUST Α.Ε. ιδρύθηκε το 1986 και έκτοτε είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και δυναμικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ασφαλιστικό χώρο των Brokers.

Εδώ και 34 χρόνια γράφει τη δική της ιστορία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία σε έναν χώρο ιδιαίτερα απαιτητικό και συνάμα ανταγωνιστικό. 

Ο βασικότερος παράγοντας αυτής της επιτυχίας δεν είναι άλλος παρά η ίδια η φιλοσοφία μας που έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο.

te-trust.gr

 

Το ασφαλιστικά γραφεία Make Sure είναι από τα ανερχόμενα ασφαλιστικά πρακτορεία τόσο σε φυσικές πωλήσεις όσο και σε ηλεκτρονικές.

Βρίσκεται σε εξέχουσες θέσεις στη μηχανή αναζήτησης όπως, ασφάλεια αλλοδαπών, ασφάλεια κινητού, ασφάλεια σκύλου, ασφάλεια drone.

Η υπάρχουσα ιστοσελίδα κατασκευάστηκε το 2011 και τον 11ο του 2017 ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της.

te-trust.gr

 

ο site katsarou.gr είναι κατασκευής του 2016 φτιαγμένο με joomla.

 

Στόχος του ήταν από την αρχή να αναδείξει την επαγγελματισμό της Κ. Κατσαρού στον ασφαλιστικό χώρο και παράλληλα να αναριχειθεί στη μηχανή αναζήτησης σε λέξεις όπως, φθηνές ασφάλειες Πάτρα, φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου και φθηνές ασφάλειες κάτι που κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

 

exasfalisou.gr

Άλλο ένα ασφαλιστικό γραφείο με επικεφαλής τον Γεώργιο Κακριδή μας εμπιστεύτηκε την κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απολαμβάνει τις πρώτες θέσεις σε σημαντικές λέξεις κλειδιά

exasfalisou.gr

Η εταιρεία ΣΧΗΜΑ ΑΕ είναι μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η ιστοσελίδα της κατασκευάστηκε από εμάς πρώτη φορά το 2017 καθώς είχε να ανακατασκευαστεί από το 2002.

idiotikiasfalisi.gr

 

Η ιστοσελίδα idiotikiasfalisi.gr είναι μια ιστοσελίδα που ανήκει στον Χρήστο Τσουκαλά, Διευθυντή Υποκαταστήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής

 

cosmolife.gr

Το cosmolife.gr είναι μία ασφαλιστική ιστοσελίδα η οποία κατασκευάστηκε πρώτη φορά το 2008 και έκτοτε έχει ανακατασκευαστεί τουλάχιστον 4 φορές. Η τελευταία του μορφή είναι κατασκευασμένη το 2014. Είναι ένα ακόμα project το οποίο ανήκει σε εμάς και λειτουργεί με τη σύμπραξη επαγγελματιών ασφαλιστών συμβούλων.