Σχετικά με εμάς

Δεν κατασκευάζουμε απλά ιστοσελίδες, σας βάζουμε σε έναν νέο κόσμο!

Όταν κατασκευάζουμε μία ιστοσελίδα είναι σαν να κατασκευάζουμε μία ηλεκτρονική επιχείρηση. Μία επιχείρηση η οποία παραμένει για λογαριασμό του κατόχου της, 24 ώρες το 24 ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, ανοιχτή και έτοιμη να υποδεχτεί υποψήφιους πελάτες. Το σημαντικότερο που πρέπει να έχει κάποιος κατά νου είναι ότι, όπως η φυσική επιχείρηση στον πραγματικό κόσμο έτσι και η επιχείρηση στον ηλεκτρονικό κόσμο απαιτεί φροντίδα, επαγγελματισμό και αφιέρωση χρόνου για να επιτύχει.

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι με την ιστοσελίδα τους είναι που εξισώνουν το κόστος κατασκευής με την επιτυχία της ιστοσελίδας. Δηλαδή, όσο περισσότερα χρήματα δώσει κάποιος, νομίζει ότι θα έχει μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι εντελώς αληθινό. Σίγουρα το κόστος μιας ιστοσελίδας και το πως αυτό διαμορφώνεται έχει πάρα πολλές παραμέτρους που το διαφοροποιούν, αλλά ο μεγαλύτερος και ο καλύτερος δείκτης επιτυχίας μιας ιστοσελίδας είναι ο χρόνος και η αφοσίωση που διαθέτει ο ιδιοκτήτης για να επιτύχει τους στόχους της ιστοσελίδας του. Εμείς προσπαθούμε να κρατάμε το κόστος όσο χαμηλότερα γίνεται και παράλληλα να σας εκπαιδεύουμε όσο καλύτερα γίνεται για να πετύχετε τους στόχους σας.

Τι να περιμένετε από εμάς

Από εμάς θα παραλάβετε τα συμφωνημένα (και κάτι παραπάνω) για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής παραμένουμε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να τα καταφέρεται.

 

Τρόπος κατασκευής Ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε τα γνωστότερα και καλύτερα C.M.S. (Content Management Systems) στον κόσμο όπως είναι το Joomla, το WordPress, το OpenCart και άλλα γνωστά C.M.S. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα για εσάς και παράλληλα συμμετέχουμε σε μια τεράστια κοινότητα από developers και designers σε όλο τον κόσμο.

Ταχύτητα Ιστοσελίδας

Οι περισσότερες ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φτιαγμένες για να ανταποκρίνονται όσο γρηγορότερα γίνεται. Βασικοί παράγοντες της ταχύτητας είναι ο server που φιλοξενούνται και η ποιότητα κατασκευής. Στο πακέτο custom design, με επιπλέον κόστος, μπορείτε να επιλέξετε τη μέγιστη ταχύτητα φόρτωσης.

Συντήρηση Ιστοσελίδας

Όσο το site σας φιλοξενείται σε server που διαχειριζόμαστε εμείς τότε αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας σε επίπεδο server και content management system.

Ασφάλεια Ιστοσελίδας

Η ασφάλεια της ιστοσελίδας σας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Ένας από τους λόγους που έχουμε επιλέξει να αναλάβουμε εμείς τη συντήρηση της ιστοσελίδας σας είναι για να την κρατάμε αναβαθμισμένη και ασφαλή.

 

On Page Search Engine Optimisation | S.E.O.

Το Search Engine Optimisation είναι από τις βασικότερες ενέργειες που αναλαμβάνουμε να κάνουμε στην ιστοσελίδα σας. Χρησιμοποιούμε White Hat SEO τεχνικές σε πλήρη εναρμόνιση με της οδηγίες της Google. Δεν τάζουμε σε κανέναν πελάτη μας εγγυημένες πρώτες θέσεις γιατί γνωρίζουμε πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν ειλικρινές. Αυτό που εγγυόμαστε είναι πως μένουμε πάντα ενημερωμένοι για να σας εκπαιδεύουμε και να σας καθοδηγούμε συνεχώς σε ψηλότερες θέσεις.

 

Εκπαίδευση Διαχείρισης Ιστοσελίδας

Από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας είναι η σωστή και συνεχής εκπαίδευση σας στη διαχείριση της ιστοσελίδας σας. Αν δεν ξέρετε πως να ανεβάζεται κείμενα ή / και φωτογραφίες στην ιστοσελίδα σας, τότε δεν έχετε πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Εμείς βρισκόμαστε καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας δίπλα σας για να σας βοηθάμε και να σας εκπαιδεύουμε.

 

Σχόλια πελατών


Πραγματικές Ιστορίες Επιτυχίας και Μετασχηματισμού

KOSTAS CHAMALIDIS CEO @ DIGITAL MINDS

"Christos is one of the most inspirational, motivated and passionate people I've had the opportunity of working with. I have a massive amount of respect for his creative and hands on approach to any task, with a drive to inspire and learn from others.".

ΣΑΒΒΑΣ ΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ CEO @ THINK TANK DIGITAL

Με τον Χρήστο συνεργαζόμαστε τα τελευταία 3 χρόνια και ομολογώ ότι έχει ένα χάρισμα! Συνδιάζει άψογα την "τέχνη" του development και της επικοινωνίας. Θεωρώ ότι γνωρίζει πολύ τόσο το τεχνικό κομμάτι της κατασκευής μιας ιστοσελίδας και τα πιο δημοφιλή cms της αγοράς, αλλά παράλληλα κατανοεί πλήρως τις ανάγκες του πελάτη και τι πραγματικά χρειάζεται! Θεωρώ τον Χρήστο έναν πολύτιμο και απαραίτητο συνεργάτη για κάθε εταιρεία που ενδιαφέρεται να κατασκευάσει ένα website αλλά και για κάθε free lance Digital Marketer, που ψάχνει ένα multi tasking επαγγελματία.

GEORGE PARATSOKIS Brand Strategist

I had the opportunity to cooperate with Christos in a very complicate and demanding project. He approached the project with willingness, patience and time efficiency. I strongly believe that Christos can offer value to his partners and clients.

VASILEIOS GKARLAS Economist, Business Consultant, Risk Manager

Μετά απο δυο χρόνια συνεργασίας μπορώ να τον συστήσω ανεπυφίλακτα. Είναι συνεχώς δίπλα μου και απαντά σε όλες τις απορείες-ανησυχίες μου με υπομονή. Η ποιότητα της δουλειάς του είναι πάρα πολύ υψηλή και είναι ο ορισμος του value

CHRISTOS TSOUKALAS Agency Manager At Eonikh ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

διαδικτύου . Οι προσδοκίες που μου περιέγραφε δεν μπορούσα να τις καταλάβω και τώρα δυο χρόνια μετά διαπιστώνω ότι αν είχα ακολουθήσει σωστά της οδηγίες του θα ήμουν πολύ πιο μπροστά! Πιστεύω ότι για τον επαγγελματικό του χώρο είναι

Chara Katachana Startup

Christos manages our Web page and consults us for social media promotions. He is always kind and willing to help. He acts fast. We always recommend him to others because we trust in his hard, good work and his intact character.