Τα 5 καλύτερα joomla templates για το 2014

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τα 5 καλύτερα Joomla Templates της αγοράς για το 2014. Τα παρακάτω Joomla Templates κάνανε τις περισσότερες πωλήσεις στην πλατφόρμα themeforest.

1) KALLYAS Responsive Multi-purpose Joomla Template

Πραγματικά ένα απίστευτο joomla template που μπορείς να δημιουργήσεις ιστοσελίδα οποιασδήποτε χρήσης. Ενσωματωμένο το virtuemart για να κάνετε την ιστοσελίδα σας e-shop ανά πάσα στιγμή. Είναι responsive και SEO ready φτιαγμένο σε custom framework βασισμένο στο bootstrap. 6 ξεχωριστές αρχικές σελίδες με 70 module positions μπορούν να κάνουν το template να ξεχωρίσει αμέσως.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά του template 


2) Ammon Responsive Template for Joomla

Το ammon template είναι το template που χρησιμοποιούμε και εμείς οι ίδιοι στο site μας για πάνω από 2 χρόνια. Έχουμε να σας πούμε πώς είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την απλότητα, την ταχύτητα και την ευελιξία του. Είναι του ίδιου δημιουργού όπως και το πρώτο template του Marius Hogash. Πιστέψτε μας, αν το επιλέξετε δεν θα μετανιώσετε την επιλογή σας.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά του template 

Το template Fontaine είναι ένα επαγγελματικό πρότυπο με μία καθαρή διαρρύθμιση και κομψή εμφάνιση για εταιρικά sites. Το Fontaine έρχεται γεμάτο με δεκάδες widgets και αμέτρητα modules. Είναι 100% responsive. Κατά την γνώμη μας αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά του template


4) JF Social – Joomla JomSocial Kunena Template

Αν ετοιμάζεστε να τα βάλετε με τον Mark Zuckerberg και να φτιάξετε το επόμενο Facebook τότε αυτό το template είναι φτιαγμένο για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Είναι JomSocial και Kunena ready που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κάνετε ελάχιστες παραμετροποιήσεις για να κάνετε το επόμενο κοινωνικό δίκτυο. Παρόλα αυτά είναι πολύ ευέλικτο και για άλλες χρήσεις όπως εταιρικές και πιο επαγγελματικές.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά του template


5) EKHO Responsive Unique Joomla Template

ekho

Τι να πούμε γι’αυτό το template; Με δημιουργό και σε αυτό το Template τον Marius Hogash είναι ένα πραγματικό διαμάντι εκεί έξω. Ένα design που δεν έχουμε συνηθίσει αλλά μπορεί να κεντρίσει τον επισκέπτη από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Με αυτό το template είναι ολοφάνερο το τι πραγματικά μπορεί να κάνει το joomla αν προσπαθήσεις να το φτάσεις στα όρια του. Θα μπορούσαμε να το βάλουμε και πρώτο αλλά στο Themeforest είναι 5ο σε πωλήσεις στην κατηγορία Joomla

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά του template

Σας άρεσε?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Σχόλια πελατών και Συνεργατών


Πραγματικές Ιστορίες Επιτυχίας και Μετασχηματισμού

KOSTAS CHAMALIDIS CEO @ DIGITAL MINDS

"Christos is one of the most inspirational, motivated and passionate people I've had the opportunity of working with. I have a massive amount of respect for his creative and hands on approach to any task, with a drive to inspire and learn from others.".

ΣΑΒΒΑΣ ΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ CEO @ THINK TANK DIGITAL

Με τον Χρήστο συνεργαζόμαστε τα τελευταία 3 χρόνια και ομολογώ ότι έχει ένα χάρισμα! Συνδιάζει άψογα την "τέχνη" του development και της επικοινωνίας. Θεωρώ ότι γνωρίζει πολύ τόσο το τεχνικό κομμάτι της κατασκευής μιας ιστοσελίδας και τα πιο δημοφιλή cms της αγοράς, αλλά παράλληλα κατανοεί πλήρως τις ανάγκες του πελάτη και τι πραγματικά χρειάζεται! Θεωρώ τον Χρήστο έναν πολύτιμο και απαραίτητο συνεργάτη για κάθε εταιρεία που ενδιαφέρεται να κατασκευάσει ένα website αλλά και για κάθε free lance Digital Marketer, που ψάχνει ένα multi tasking επαγγελματία.

GEORGE PARATSOKIS Brand Strategist

I had the opportunity to cooperate with Christos in a very complicate and demanding project. He approached the project with willingness, patience and time efficiency. I strongly believe that Christos can offer value to his partners and clients.

VASILEIOS GKARLAS Economist, Business Consultant, Risk Manager

Μετά απο δυο χρόνια συνεργασίας μπορώ να τον συστήσω ανεπυφίλακτα. Είναι συνεχώς δίπλα μου και απαντά σε όλες τις απορείες-ανησυχίες μου με υπομονή. Η ποιότητα της δουλειάς του είναι πάρα πολύ υψηλή και είναι ο ορισμος του value

CHRISTOS TSOUKALAS Agency Manager At Eonikh ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

διαδικτύου . Οι προσδοκίες που μου περιέγραφε δεν μπορούσα να τις καταλάβω και τώρα δυο χρόνια μετά διαπιστώνω ότι αν είχα ακολουθήσει σωστά της οδηγίες του θα ήμουν πολύ πιο μπροστά! Πιστεύω ότι για τον επαγγελματικό του χώρο είναι

Chara Katachana Startup

Christos manages our Web page and consults us for social media promotions. He is always kind and willing to help. He acts fast. We always recommend him to others because we trust in his hard, good work and his intact character.