Ιστοσελίδα WCAG 2.0 για ΑΜΕΑ & Επιδότηση ΕΣΠΑ

Με την προκήρυξη επιδοτήσεων ΕΣΠΑ, χαρούμενοι διαπιστώνουμε πως πλέον υπάρχει η δυνατότητα να επιδοτηθούν εώς και 100% οι δαπάνες για την κατασκευή ιστοσελίδας. Αυτό ανοίγει νέες ευκαιρίες για επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, μία βασική προϋπόθεση για την έγκριση αυτής της δαπάνης είναι η ιστοσελίδα να πληροί αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές όσον αφορά την προσβασιμότητα της προς άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας πρέπει να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί με τρόπο που θα εξασφαλίζει την πρόσβαση σε όλους και την πλήρη κατανόηση του περιεχομένου της.

Συγκεκριμένα, ατόμα με διάφορα επίπεδα προβλημάτων όρασης πρέπει να είναι σε θέση να απολαμβάνουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, χρησιμοποιώντας κατάλληλα εργαλεία. Με βάση το πρότυπο κατασκευής WCAG 2.0 ΑΑ, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα πληροί όλες τις απαιτήσεις προσβασιμότητας.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό. Εκτός από την προσβασιμότητα, προσφέρουν και πληθώρα άλλων τεχνικών χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

  1. Responsive Custom Design: Σχεδιασμός που προσαρμόζεται αυτόματα για βέλτιστη προβολή σε κινητά, τάμπλετ και άλλες συσκευές.
  2. Βελτιστοποίηση SEO: Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης, μεταξύ πολλών άλλων, σωστών URL και λέξεων-κλειδιών στα κείμενα των κεφαλίδων.
  3. SSL Certification: Εξασφαλίζει την ασφή σύνδεση με την ιστοσελίδα μέσω HTTPS, με την εμφάνιση της πράσινης μπάρας στο domain.
  4. PHP 8: Χρήση της PHP 8 για αυξημένη ταχύτητα και ασφάλεια.
  5. Διαμόρφωση .htaccess: Επιπλέον κανόνες για ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια.
  6. Φόρμα Επικοινωνίας: Ενσωμάτωση φόρμας επικοινωνίας για την επικοινωνία με τους επισκέπτες.
  7. Διαδραστικός Χάρτης Google Maps: Ενσωμάτωση διαδραστικού χάρτη Google Maps για ευκολότερο εντοπισμό της τοποθεσίας σας.
  8. Google Analytics: Ενεργοποίηση του Google Analytics για παρακολούθηση των στατιστικών δεδομένων της ιστοσελίδας.
  9. Auto Sitemaps: Αυτοματοποιημένη καταχώρηση των σελίδων στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Επιπλέον, προσφέρουμε εκπαίδευση διάρκειας 3 ωρών για τη χρήση και τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας.

Αν η πρότασή μας για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας εγκριθεί από το ΕΣΠΑ, η ιστοσελίδα σας θα επιδοτηθεί έως και στο 100%, με μέγιστο ποσό αναλόγως το πρόγραμμα επδότησης. Αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε για τη βελτίωση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο και την εξυπηρέτηση ευρύτερου κοινού, συμπεριλαμβανομένων και των ΑΜΕΑ. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ξεκινήσουμε το σχέδιο κατασκευής της ιστοσελίδας που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Επιδότηση ΕΣΠΑ για Κατασκευή Ιστοσελίδας: Αναβαθμίστε την Παρουσία Σας στον Ψηφιακό Κόσμο

Η διαδικτυακή παρουσία είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση και οργανισμό που επιθυμεί να προβάλει τις υπηρεσίες του και να αναπτύξει την πελατειακή του βάση. Με την επιδότηση ΕΣΠΑ για την κατασκευή ιστοσελίδας, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια επαγγελματική, λειτουργική, και SEO-friendly ιστοσελίδα που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον διαδικτυακό σας προσανατολισμό.

Μέσω της χρηματοδοτικής υποστήριξης του ΕΣΠΑ, μπορείτε να αξιοποιήσετε σύγχρονες τεχνολογίες και να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα που θα ενισχύσει την προβολή σας στο διαδίκτυο. Αυτή η επένδυση στην ψηφιακή σας παρουσία μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη ορατότητα, ανάπτυξη πελατειακής βάσης, και αυξημένα κέρδη.

Επιλέξτε την επιδότηση ΕΣΠΑ για την κατασκευή ιστοσελίδας και αναβαθμίστε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με το κοινό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία.

Σας άρεσε?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Σχόλια πελατών και Συνεργατών


Πραγματικές Ιστορίες Επιτυχίας και Μετασχηματισμού

KOSTAS CHAMALIDIS CEO @ DIGITAL MINDS

"Christos is one of the most inspirational, motivated and passionate people I've had the opportunity of working with. I have a massive amount of respect for his creative and hands on approach to any task, with a drive to inspire and learn from others.".

ΣΑΒΒΑΣ ΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ CEO @ THINK TANK DIGITAL

Με τον Χρήστο συνεργαζόμαστε τα τελευταία 3 χρόνια και ομολογώ ότι έχει ένα χάρισμα! Συνδιάζει άψογα την "τέχνη" του development και της επικοινωνίας. Θεωρώ ότι γνωρίζει πολύ τόσο το τεχνικό κομμάτι της κατασκευής μιας ιστοσελίδας και τα πιο δημοφιλή cms της αγοράς, αλλά παράλληλα κατανοεί πλήρως τις ανάγκες του πελάτη και τι πραγματικά χρειάζεται! Θεωρώ τον Χρήστο έναν πολύτιμο και απαραίτητο συνεργάτη για κάθε εταιρεία που ενδιαφέρεται να κατασκευάσει ένα website αλλά και για κάθε free lance Digital Marketer, που ψάχνει ένα multi tasking επαγγελματία.

GEORGE PARATSOKIS Brand Strategist

I had the opportunity to cooperate with Christos in a very complicate and demanding project. He approached the project with willingness, patience and time efficiency. I strongly believe that Christos can offer value to his partners and clients.

VASILEIOS GKARLAS Economist, Business Consultant, Risk Manager

Μετά απο δυο χρόνια συνεργασίας μπορώ να τον συστήσω ανεπυφίλακτα. Είναι συνεχώς δίπλα μου και απαντά σε όλες τις απορείες-ανησυχίες μου με υπομονή. Η ποιότητα της δουλειάς του είναι πάρα πολύ υψηλή και είναι ο ορισμος του value

CHRISTOS TSOUKALAS Agency Manager At Eonikh ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

διαδικτύου . Οι προσδοκίες που μου περιέγραφε δεν μπορούσα να τις καταλάβω και τώρα δυο χρόνια μετά διαπιστώνω ότι αν είχα ακολουθήσει σωστά της οδηγίες του θα ήμουν πολύ πιο μπροστά! Πιστεύω ότι για τον επαγγελματικό του χώρο είναι

Chara Katachana Startup

Christos manages our Web page and consults us for social media promotions. He is always kind and willing to help. He acts fast. We always recommend him to others because we trust in his hard, good work and his intact character.