Κάντε από σήμερα, online κρατήσεις

Κατασκευη Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία εντυπωσιακών ξενοδοχειακών ιστοσελίδων που αποτυπώνουν τέλεια την γοητεία και την πολυτέλεια του ξενοδοχείου σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου Προσαρμοσμένη στις Ανάγκες σας

Responsive Design για μοναδική εμπειρία σε κινητά

Η υπηρεσία ανάπτυξης ιστοσελίδων ξενοδοχείων μας προσφέρει ευέλικτη και απρόσκοπτη εμπειρία περιήγησης σε όλες τις συσκευές - από κινητά, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές. Εξασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες σας μπορούν να εξερευνήσουν τις προσφορές σας χωρίς κόπο, όπου κι αν βρίσκονται.

Βελτιστοποίηση SEO για υψηλές κατατάξεις

Αναγνωρίζουμε τη σημασία της ορατότητας στις μηχανές αναζήτησης. Η ομάδα μας εφαρμόζει αξιόπιστες πρακτικές SEO σε κάθε σελίδα, διασφαλίζοντας ότι το ξενοδοχείο σας θα φαίνεται σε περίοπτη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, οδηγώντας περισσότερη επισκεψιμότητα και πιθανούς επισκέπτες στον ιστότοπό σας.

Οπτική αφήγηση μέσω εικόνων

Τα οπτικά ελκυστικά σχέδιά μας αποτελούν μαρτυρία της ιστορίας του ξενοδοχείου σας. Μέσω εικόνων υψηλής ποιότητας, αποτυπώνουμε την ατμόσφαιρα, την κομψότητα και την άνεση που μπορούν να περιμένουν οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Παρουσίαση εμπειριών και σχολίων πελατών και επισκεπτών

Δίνουμε προτεραιότητα στις εμπειρίες των επισκεπτών σας. Ενσωματώνοντας μαρτυρίες, κριτικές και εντυπωσιακά οπτικά στοιχεία, δημιουργούμε μια ζωντανή εικόνα για τους δυνητικούς επισκέπτες, αφήνοντάς τους να νιώσουν τη γοητεία του ξενοδοχείου σας ήδη από την αρχική σελίδα.

Ενσωμάτωση κρατήσεων για γρήγορες και αδιάλειπτες κρατήσεις

Βελτιστοποιήστε τη διαδικασία κρατήσεων με ολοκληρωμένα συστήματα κρατήσεων που καθιστούν την εξασφάλιση της κράτησης των επισκεπτών χωρίς κόπο. Βελτιώστε την εμπειρία του χρήστη με ομαλή πλοήγηση και μια σαφή πρόσκληση προς ενέργεια για κρατήσεις.

Επισημαίνοντας τις ανέσεις και τις εμπειρίες

Αφήστε τις μοναδικές προσφορές του ξενοδοχείου σας να λάμψουν. Αναδεικνύουμε στρατηγικά τις ανέσεις, τις υπηρεσίες σπα, τις επιλογές για φαγητό και τα κοντινά αξιοθέατα για να προσελκύσουμε τους επισκέπτες και να ενθαρρύνουμε την παρατεταμένη διαμονή τους.

Εξατομικευμένες διαδικτυακές λύσεις για ξενοδοχεία

Στον πυρήνα μας, καταλαβαίνουμε ότι κάθε ξενοδοχείο είναι ένα ξεχωριστό περιβάλλον. Γι’ αυτό είμαστε αφοσιωμένοι στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων που ενσωματώνουν την ατμόσφαιρα, τις υπηρεσίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάνουν το ξενοδοχείο σας να ξεχωρίζει.

Για Ξενοδόχους

Γιατί είναι σημαντικό να έχω μια επαγγελματική ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο μου;

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα ενισχύει την ηλεκτρονική παρουσία του ξενοδοχείου σας, διευκολύνοντας τους μελλοντικούς ταξιδιώτες να βρουν και να μάθουν για το ξενοδοχείο σας. Παρουσιάζει τις ανέσεις, τις υπηρεσίες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά σας, δημιουργώντας μια ισχυρή πρώτη εντύπωση.

Μια επαγγελματικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα ξενοδοχείου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του επιτυχημένου ψηφιακού μάρκετινγκ. Λειτουργεί ως η ηλεκτρονική σας βιτρίνα, καλωσορίζοντας τους πιθανούς επισκέπτες στον κόσμο της δικής σας ξενάγησης. Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους η επένδυση σε εξειδικευμένη ανάπτυξη ιστοσελίδας ξενοδοχείου έχει σημασία:

Σχόλια πελατών και Συνεργατών


Πραγματικές Ιστορίες Επιτυχίας και Μετασχηματισμού

KOSTAS CHAMALIDIS CEO @ DIGITAL MINDS

"Christos is one of the most inspirational, motivated and passionate people I've had the opportunity of working with. I have a massive amount of respect for his creative and hands on approach to any task, with a drive to inspire and learn from others.".

ΣΑΒΒΑΣ ΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ CEO @ THINK TANK DIGITAL

Με τον Χρήστο συνεργαζόμαστε τα τελευταία 3 χρόνια και ομολογώ ότι έχει ένα χάρισμα! Συνδιάζει άψογα την "τέχνη" του development και της επικοινωνίας. Θεωρώ ότι γνωρίζει πολύ τόσο το τεχνικό κομμάτι της κατασκευής μιας ιστοσελίδας και τα πιο δημοφιλή cms της αγοράς, αλλά παράλληλα κατανοεί πλήρως τις ανάγκες του πελάτη και τι πραγματικά χρειάζεται! Θεωρώ τον Χρήστο έναν πολύτιμο και απαραίτητο συνεργάτη για κάθε εταιρεία που ενδιαφέρεται να κατασκευάσει ένα website αλλά και για κάθε free lance Digital Marketer, που ψάχνει ένα multi tasking επαγγελματία.

GEORGE PARATSOKIS Brand Strategist

I had the opportunity to cooperate with Christos in a very complicate and demanding project. He approached the project with willingness, patience and time efficiency. I strongly believe that Christos can offer value to his partners and clients.

VASILEIOS GKARLAS Economist, Business Consultant, Risk Manager

Μετά απο δυο χρόνια συνεργασίας μπορώ να τον συστήσω ανεπυφίλακτα. Είναι συνεχώς δίπλα μου και απαντά σε όλες τις απορείες-ανησυχίες μου με υπομονή. Η ποιότητα της δουλειάς του είναι πάρα πολύ υψηλή και είναι ο ορισμος του value

CHRISTOS TSOUKALAS Agency Manager At Eonikh ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

διαδικτύου . Οι προσδοκίες που μου περιέγραφε δεν μπορούσα να τις καταλάβω και τώρα δυο χρόνια μετά διαπιστώνω ότι αν είχα ακολουθήσει σωστά της οδηγίες του θα ήμουν πολύ πιο μπροστά! Πιστεύω ότι για τον επαγγελματικό του χώρο είναι

Chara Katachana Startup

Christos manages our Web page and consults us for social media promotions. He is always kind and willing to help. He acts fast. We always recommend him to others because we trust in his hard, good work and his intact character.

Για Ξενοδόχους

Σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείων

Ασφαλώς και η άψογη ενσωμάτωση ενός συστήματος κρατήσεων αποτελεί βασικό στοιχείο της ανάπτυξης του ξενοδοχειακής μας ιστοσελίδας. Η παροχή δυνατότητας στους δυνητικούς επισκέπτες να κάνουν εύκολα κρατήσεις απευθείας μέσω της ιστοσελίδας σας, βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη και αυξάνει τις μετατροπές.