Συχνές ερωτήσεις 

Όταν λέτε templates τι εννοείτε;

Τα templates είναι έτοιμοι σχεδιαστικοί κώδικες τους οποίους τους αγοράζουμε χονδρική έτοιμους από το εξωτερικό και τους παραμετροποιούμε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αυτό σημαίνει ότι έχουν λιγότερη δουλειά να δημιουργηθούν από το μηδέν και γιαυτό το λόγο είναι πιο οικονομικές οι ιστοσελίδες που είναι βασισμένες σε templates. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας μπορεί να γίνει είτε χρησιμοποιώντας templates είτε μπορούμε να σχεδιάσουμε κάτι μοναδικό για εσάς. Στα πακέτα custom design και e-shop τα πάντα ανήκουν σε εσάς κατά την παράδοση της ιστοσελίδας, στο ετήσιο δυναμικό πακέτο σε περίπτωση μη ανανέωσης σας παραδίδουμε τα πάντα (κείμενα, φωτογραφίες, βάση δεδομένων) εκτός από το template που έχει χρησιμοποιηθεί.

Δηλαδή η ετήσια δυναμική ιστοσελίδα είναι κάτι σαν Leasing ιστοσελίδας;

Θα μπορούσατε να το πείτε και έτσι με την μόνη διαφορά ότι αν δεν θελήσετε να ανανεώσετε την σελίδα σας, τα πάντα ανήκουν σε εσάς εκτός από το template που έχει χρησιμοποιηθεί.

Γιατί πρέπει να πληρώνω κάθε χρόνο την φιλοξενία της ιστοσελίδας μου;

Όλες οι σελίδες φιλοξενούνται σε ξεχωριστούς server στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα 100€ είναι το minimum κόστος για μία αρκετά καλή φιλοξενία και διαχείριση. Το πόσο καλό server έχουμε παίζει ρόλο στην γρήγορη φόρτωση των σελίδων μας και η γρήγορη φόρτωση των σελίδων μας παίζει τεράστιο ρόλο στο SEO. Έχουμε πελάτες που δίνουν τα πενταπλάσια για να έχουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία, έχουμε και πελάτες που έχουν αναλάβει μόνοι τους την φιλοξενία της ιστοσελίδας τους. Η επιλογή είναι καθαρά δική σας

Γιατί λέτε *από στο κόστος κατασκευής;

Η κάθε ιστοσελίδα έχει τις δικές της ξεχωριστές ανάγκες. Είναι διαφορετικό να φτιάχνεις μια ιστοσελίδα για μία επιχείρηση και διαφορετικό να φτιάχνεις ιστοσελίδες όπως το facebook ή το youtube. Αν δεν υπάρχουν αυξημένες ανάγκες το κόστος στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αλλάζει και παραμένει στα όρια που έχουμε βάλει.

Με περιμένουν κρυφές χρεώσεις;

Σε καμία περίπτωση δεν σας περιμένουν κρυφές χρεώσεις.

Αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν αυξημένες ανάγκες θα το ξέρω πριν την έναρξη των εργασιών;

Φυσικά! Από τη στιγμή που θα συμφωνήσουμε τα τεχνικά και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, το τελικό ποσό και την τελική ημερομηνία παράδοσης δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγουμε σε τίποτα. Σε περίπτωση όμως που μετά την συμφωνία θελήσετε πράγματα που δεν έχουν συμφωνηθεί από την αρχή τότε και το κόστος και η ημερομηνία παράδοσης θα αλλάξουν. Γι'αυτό είναι σημαντικό πριν από την συνεργασία μας να υπάρχει μία καθαρή και άψογη συνεννόηση μεταξύ μας για να μπορέσουμε να αποφύγουμε το οτιδήποτε δυσάρεστο αργότερα. 

Πρέπει να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας πώς δεν θέλουμε να πληρώσετε χωρίς να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, θέλουμε μια επιτυχημένη μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας. Θέλουμε να κάνετε σχόλια για εμάς σαν και αυτά