Σχόλια Πελατών

Πραγματικοί άνθρωποι κάνουν πραγματικά σχόλια για τα πραγματικά αποτελέσματα τους

Χαχλάκης Παναγιώτης - makesure.gr

Με τον Χρήστο μας συνδέει μια μακροχρόνια συνεργασία άνω των 10 ετών.!
Ο συνδυασμός του ομαδικού πνεύματος και των γνώσεών του επάνω στο αντικείμενο της εργασίας του είναι το συστατικό της επιτυχίας του.!
Έχει κατασκευάσει την ιστοσελίδα των εταιρείών μου MakeSure.gr & OpenBrokers.gr και συνεχίζει να τις εξυπηρετεί έως και σήμερα.
Με την δική του βοήθεια και καθοδήγηση η επιτυχία που έχουν γνωρίσει μέσω internet οι ιστοσελίδες μου και κατά συνέπεια οι εταιρείες μου είναι τεράστια και αποδίδει κέρδος.!
Θα τον πρότεινα ως στρατηγικό συνεργάτη σε οποιονδήποτε ελεύθερο επαγγελματία ανεπιφύλακτα όπως άλλωστε το έχω κάνει ήδη.!

Τσουκαλάς Χρήστος - idiotikiasfalisi.gr

Με τον Χρήστο Κοβούσογλου ξεκίνησα την συνεργασία μέσα στο 2015 με σκοπό να μου ''ανοίξει την πόρτα'' σε νέες αγορές μέσω της δυναμικής του διαδικτύου .
Οι προσδοκίες που μου περιέγραφε δεν μπορούσα να τις καταλάβω και τώρα δυο χρόνια μετά διαπιστώνω ότι αν είχα ακολουθήσει σωστά της οδηγίες του θα ήμουν πολύ πιο μπροστά!
Πιστεύω ότι για τον επαγγελματικό του χώρο είναι ένας από τους καλύτερους!

Κώστας Βάλβης - epidotiseisespa.gr

Η συνεργασία της P & A Consulting (Σύμβουλοι Επενδυτικών Προγραμμάτων) με την Life Design ξεκίνησε το 2013. Η συμβολή της στην συνεχόμενα ανοδική πορεία που έχει η ιστοσελίδα μας (www.epidotiseisespa.gr) και σε εξαιρετικά μάλιστα σύντομο χρονικό διάστημα υπήρξε καθοριστική. Το γεγονός ότι η εταιρεία μας δαπανούσε σημαντικό ποσό χρημάτων γα να διαφημιστεί μέσω μηχανών αναζήτησης ενώ σήμερα  χωρίς διαφήμιση κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις (αν όχι την πρώτη) στο αντικείμενό της λέει πολλά.

Στο κομμάτι των υπηρεσιών που δραστηριοποιείται η Life Design υπάρχουν σήμερα πολλές εταιρείες, ελάχιστες όμως είναι αυτές που μπορούν να δώσουν προστιθέμενη αξία στην υπηρεσία που παρέχουν.

Μια από τις πιο σημαντικές έννοιες του μάρκετινγκ είναι αυτή της προστιθέμενης αξίας. Η Life Design με τον τρόπο που παρέχει την υπηρεσία στους πελάτες της δίνει προστιθέμενη αξία σε αυτή με αποτέλεσμα να διαφέρει από τον ανταγωνισμό. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία μας κατέταξε την Life Design πολύ ψηλά στην εκτίμησή της διότι εισέπραξε μεγάλη προστιθέμενη αξία από την παροχή της υπηρεσίας. Αναγνώρισε και απολαμβάνει σήμερα από αυτή την αγορά  κατά 100% την ίδια την υπηρεσία.

Ειδικότερα, από τη Life Design λάβαμε:

  • Παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η συνεχόμενη βελτίωσή τους
  • Συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη με αξιοπρεπή - φιλικό τρόπο
  • Άμεση εξυπηρέτηση

Η αντίληψη της προστιθέμενης αξίας διαφέρει για κάθε πελάτη. Στηριζόμενοι όμως στον κανόνα και όχι στις εξαιρέσεις, είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η Life Design  μπορεί να προσφέρει στον καταναλωτή  προστιθέμενη αξία γύρω από την υπηρεσία που παρέχει. 

Ευχαριστώ τον Χρήστο Κοβούσογλου και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Νίκος Καραβίδας - skoliosi.com

Η Life Design σχεδίασε την προσωπική μου ιστοσελίδα, σχετικά με την αντιμετώπιση των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης. Ήταν αυτοί οι οποίοι με παρότρυναν να δημιουργήσω κάτι σχετικό με την δουλειά μου, υποσχόμενοι πως θα με βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστώ για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Πράγματι, τους οφείλω πολλά, καθώς ήταν αυτοί που καθόρισαν το design, το ύφος και την ποιότητα της επαγγελματικής μου ιστοσελίδας, καθώς με τις πρωτοποριακές ιδέες τους έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό στυλ.

Οι συμβουλές τους στον σχεδιασμό των κειμένων και σε ζητήματα marketing και προώθησης της ιστοσελίδας ήταν καθοριστικές. Τώρα πλέον απολαμβάνουμε, μέσα σε λίγους μόνο μήνες, την εμφάνιση της δουλειάς μας, στις πρώτες σελίδες αναζήτησης.

Τους ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση τους, τόσο κατά την διάρκεια της δημιουργίας της ιστοσελίδας, όσο και για την συνεχιζόμενη υποστήριξη τους μετά την ολοκλήρωση της.

Συστήνω ανεπιφύλακτα την συνεργασία σας με την Life Design και τον κ. Κοβούσογλου, για ένα εγγυημένο επιτυχημένο τελικό αποτέλεσμα.

Γιάννης Εμμανουήλ - asfaleia-ygeias.com

Με την Life Design, συνεργαζόμαστε στενά από το 2010 στον τομέα των ηλεκτρονικών πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων.

Με τη δική τους βοήθεια και βαθιά γνώση του ασφαλιστικού ίντερνετ έχω καταφέρει να αυξήσω το χαρτοφυλάκιο μου σε προϊόντα ζωής και γενικών κλάδων κατά δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε καθαρά ασφάλιστρα.

Αυτό που μου έλεγαν στην αρχή και δεν τους πίστευα, ότι αν ακολουθήσω τις συμβουλές τους, οι πελάτες θα με βρίσκουν μόνοι τους και δεν θα τους ψάχνω, έχει γίνει πλέον η καθημερινότητα μου.

Η Life Design ίσως είναι οι μοναδικοί επαγγελματίες εκεί έξω που γνωρίζουν σε τόσο υψηλό επίπεδο το ίντερνετ και την ασφαλιστική αγορά ταυτόχρονα.

Μαρία Πετρά - taxisland.gr

Συζητώντας με φίλους για την επιχείρησή μου, διαπίστωνα ότι κυριαρχούσε η αντίληψη ότι μια ιστοσελίδα είναι εργαλείο για κάθε επιχείρηση και συμφωνούσα. Το κόστος, όμως, και ο χειρισμός της αποτελούσαν εμπόδιο για να πάρω την απόφαση να αποκτήσω τη δική μου.

Αυτό που ζητούσα δεν ήταν απλά μία στατική σελίδα που θα ανέφερε τις υπηρεσίες που παρέχει το λογιστικό γραφείο μου. Ήθελα κάτι παραπάνω. Ένα χώρο που θα μου έδινε τη δυνατότητα να δημοσιεύω χρήσιμες πληροφορίες για φορολογικά ζητήματα και θέματα επικαιρότητας. Πίστευα ότι ήταν αδύνατο να γίνει πραγματικότητα.

Χάρη στη Life Design έχω αποκτήσει την ιστοσελίδα που είχα φανταστεί με κόστος που μπορούσα να αντιμετωπίσω. Φυσικά, δεν υπήρξε καμία έκπτωση στην ποιότητα και το design. Αντιθέτως, μου πρότειναν έξυπνες λύσεις για την καλύτερη λειτουργία του site και με εκπαίδευσαν ώστε να μπορώ να το διαχειριστώ. 

Αυτή τη στιγμή, έχω το δικό μου εργαλείο προώθησης της επιχείρησής μου και είμαι σε θέση να διαχειρίζομαι το taxisland.gr με τη Life Design πάντα δίπλα μου. 


Μάνος Σταυριανός - ingalatsi.gr

Είχα φάει απίστευτες εργατοώρες να ψάχνω εταιρίες για να κατασκευάσω τις ιστοσελίδες που ήθελα. Μου ‘’φάγανε’’ πολλά λεφτά πουλώντας μου μοναχά αέρα. Αγανάκτησα. Είπα να τα παρατήσω. Όμως σ’ ένα φιλικό σπίτι, γνώρισα τον εμπνευστή της Life Design. Με έπεισε να μην το βάλω κάτω. Να προσπαθήσω ξανά και ξανά.

Είχα λοιπόν μια ιδέα που η πραγματοποίησή της, αποτελούσε μονοπώλιο στην περιοχή που έμενα. Τον ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό του Γαλατσίου.

Κάτι τέτοιο φυσικά έπρεπε να γίνει με μεγάλη υπευθυνότητα. Ήταν απίστευτο!!! Η ιδέα μου πήρε ‘’σάρκα και οστά’’ μέσα από τη Life Design.

Μέσα από τα έξυπνα και οικονομικά πακέτα που παρέχει μόνο αδιάφορο δεν αφήνουν κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το internet.

Το inGalatsi.gr βγήκε πολύ όμορφο και λειτουργικό. Έτσι όπως το θέλει ο απλός χρήστης. Πολλοί από τους πελάτες μου, διαφημίστηκαν για το χαρακτήρα της ιστοσελίδας. Μοναδικό στο είδος του, αισθητικά πολύ προσιτό και πάνω απ’ όλα βγαίνει ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

Βρήκα επιτέλους τον συνεργάτη που πάντα έψαχνα. Με εκπαίδευσαν για την ανανέωση των άρθρων της ιστοσελίδας μου και για μικρές αλλαγές που μπορεί να χρειάζεται καθημερινά.

Τώρα με τη Life Design συνεργαζόμαστε καθημερινά για την υποστήριξη του site.

Ότι και να πω είναι λίγο. Μιλάνε τα έργα και οι αριθμοί. 

Χαράλαμπος Ματωνάκης - asfalisi-ygeias.gr

Με την Life Design συνεργαστήκαμε για να δημιουργήσαμε στη σελίδα μου μια custom εφαρμογή. Σαν γνώστης κι εγώ του αντικειμένου χρειαζόμουν κυρίως ανθρώπους που να μπορούν να αφιερώσουν κάποιο χρόνο με ενδιαφέρον και συνέπεια στα συμφωνημένα. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας ήταν εξαιρετικό με βασικό στοιχείο την άμεση και συνεχή επαφή ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα την Life Design σε όσους αναζητούν μια άμεση, σαφή και φιλική συνεργασία στο κομμάτι του web development, αλλά και ένα ουσιαστικό support μετέπειτα.

You see, there is only one constant. One universal. It is the only real truth. Causality. Action, reaction. Cause and effect!